Wczoraj jakoś między 12 a 16 (wykorzystałem darmową komunikację miejską
) odwiedziłem Real w Forcie Wola i na Pradze. Wziąłem sobie Transformers 2+3, Super 8 i AVPR - wszystko za 2 dychy. Z tego co tam pozostało to m.in. Pacific Rim 3D za 70zł, Predator 3D z nakładką holograficzną za 50zł (w empiku też jest w 3D ale bez tej nakładki...); Miłość i inne używki za 20zł; Ja robot za 2D - 20zł, 3D chyba 35zł; stara trylogia Spider Mana każda część po 50zł; Iron Man 3, Rocky V, Abraham Lincoln Łowca Wampirów, Jumper 3D, jakieś sensacyjne pierdoły + jakieś polskie filmy + bajki -> tych cen nie sprawdzałem.
Pani przy kasie musiała aż kilka razy skanować pudełka bo się nie zgadzała cena z naklejki
) odwiedziłem Real w Forcie Wola i na Pradze. Wziąłem sobie Transformers 2+3, Super 8 i AVPR - wszystko za 2 dychy. Z tego co tam pozostało to m.in. Pacific Rim 3D za 70zł, Predator 3D z nakładką holograficzną za 50zł (w empiku też jest w 3D ale bez tej nakładki...); Miłość i inne używki za 20zł; Ja robot za 2D - 20zł, 3D chyba 35zł; stara trylogia Spider Mana każda część po 50zł; Iron Man 3, Rocky V, Abraham Lincoln Łowca Wampirów, Jumper 3D, jakieś sensacyjne pierdoły + jakieś polskie filmy + bajki -> tych cen nie sprawdzałem.Pani przy kasie musiała aż kilka razy skanować pudełka bo się nie zgadzała cena z naklejki