Cytat:w efektowny sposób rewelacyjnie pokazywał Scott Pilgrim vs. World... Polecam każdemu :-).
Niestety ten film uważam za straszny syf, przynajmniej od momentu jak się zaczynają walki z byłymi (bo do tego czasu jest nawet spoko) i drugi raz bym nie obejrzał.
Cytat: Są momenty filmu gdzie właściwie czuć jakby obojętne było każdemu z kim jest czy będzie (druga scena wywołująca gówno-burze czyli dub-seks ;-)).
No ale to już jest po punkcie zwrotnym - czyli po tym, jak Stefanowi odstrzelili matkę i brata wskutek czego właściwie został zombie i robił różne, dziwne rzeczy.
Cytat:ps. Titanic bezdyskusyjne 10/10... tylko w Gief-Univers :-D.
Nie tylko. W Mierzwiak's również

Cytat:No, ale Komasa to nie Burton.
Całe szczęście, bo ten się dla mnie skończył na Batman Returns - nie ma później żadnego jego filmu, co którego bym wracał po pierwszym seansie, przy niektórych (Alicja) musiałem ze sobą walczyć by dotrwać do końca, a do obejrzenia innych (Dark Shadows) nie potrafię się nawet zmusić.
EDIT: Dobra, do Marsjan raz wróciłem, ale minęło już z 10 lat od tej powtórki i na kolejną jakoś nie mam chęci.
Cytat:Big Fish i zatrzymywanie czasu miało znacznie więcej sensu
Lepiej pasowało do ogólnej stylistyki filmu. Scenę sobie właśnie obejrzałem i też jest fajna, ale aż tak mnie nie rusza. Wiadomo, przydałby się kontekst, czyli powtórka całego filmu, ale to Burton i jakoś nie mam ochoty.