15-11-2019, 13:48
(28-03-2019, 14:01)Kirek 28.03.2019 napisał(a): Wynik paczki dostarczone 0:3 paczki zagubione.Jak wcześniej wspomniałem po wymianie maili z ZOOM i Waszych komentarz, że jest lepiej w sierpniu zdecydowałem się podjąć jeszcze jedną próbę.
23.07 - informacja o wysłaniu filmów
17.10 (55 dni później) informuję ZOOM o braku przesyłki

25.10 - wysyłają ponownie filmy
14.11 - 20 dni od wysłania filmy dotarły!
. Nadawca: FASTPRO SP. Z.O.O. Zapakowane podobnie jak ostatnie przesyłki z Amazon czyli tekturka bez żadnej taśmy, która zablokowałaby możliwość wyjęcia filmów poprzez odgięcie i wysunięcie bocznego skrzydła opakowania. Różnica w stosunku do Amazon taka, że tektura zdecydowanie gorszej sztywności, ogólne wrażenie fatalne, tektura pofałdowana/pogięta jakby w podróży przechodziła 'poligon', na stronie adresowej mnóstwo białych naklejek zasłaniających oznaczenia z wcześniejszych faz podróży ale co najważniejsze filmy w stanie idealnym (w przeciwieństwie do amazon.fr gdzie ostatnio dotrały do mnie połamane pudełka z filmami).Podsumowując: Wynik paczki dostarczone 1:4 paczki zagubione ale przypuszczalnie od czasu zmiany pośrednika wynik wyglądałby paczki dostarczone 1:0 paczki zagubione. Czas oczekiwania spory ale z mojej perspektywy akceptowalny. Mam nadzieję, że moje negatywne doświadczenia to już przeszłość