24-11-2019, 22:24
Przecież o tym są artykuły i po co mam to wklejać? Skoro gry mało kogo tutaj interesują. Tu nie jest coś tam i tu, tylko są odpowiednie cyferki w sprzedaży konsol M$ i $ony.
Śpię spokojnie, bo co ma upaść tu upadnie i zawsze się ktoś inny tę lukę zastąpi.
(24-11-2019, 21:54)Ethan napisał(a): Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze filmowo to najbardziej w tylek dostala odnoga dzieciecaZbytnio mnie to nie interesuje.
(24-11-2019, 21:54)Ethan napisał(a): Dzieciaki ogladaja, kupuja zabawki, gadzety, ubrania.Nakręceni przez dzieci rodzice.
(24-11-2019, 21:54)Ethan napisał(a): Kochasz kino? Co zatem zrobisz z tytulami ktore trafia tylko do streaming czy kin?Chyba nie spodziewałeś się naiwnie, że streaming nie będzie wypierać nośników fizycznych? Platform jest i będzie coraz więcej. Te dane nie wskazują na razie niczego takiego, że zamykają tłocznie i niczego nie będzie w ciągu najbliższych lat.
Śpię spokojnie, bo co ma upaść tu upadnie i zawsze się ktoś inny tę lukę zastąpi.
(24-11-2019, 21:54)Ethan napisał(a): Gdzie kupisz?Nigdzie,obecnie też nie każdy film mogę kupić jaki chce. Korzystam z tego co jest, a patrząc na tłuste forumowe kolekcje, to i dramatu u innych też nie będzie. Zanim zabiorą się za powtórki to dożyją do 80 lat