09-12-2019, 22:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2019, 22:58 przez microbendix.)
(09-12-2019, 21:13)MoviePsycho napisał(a): Ja bym postarał się o jakieś bardziej filmowe dodatki na szafce tv zamiast świeczek
Filmowe dodatki są na tej półce, którą widzieliście na poprzedniej stronie. Niestety na razie to wygląda tak, że półkę (filmy) mam w domu rodzinnym, a nagłośnienie u narzeczonej. Obecnie tak wychodzi, że czasowo jestem 60:40 (narzeczona:dom rodzinny). U mnie w pokoju raczej nie zmieściłaby się nawet jedna kolumna.

(09-12-2019, 22:10)Kris napisał(a): Heco Aurora 1000 - fajne kolumny wybrałeś, ciekawe czy czytałeś wątki o nich na hdtv.com.pl. i audiomaniacy.plGłównie audio com pl. Czytałem sporo. Wybrałem ten zestaw już w okolicach września i nieustanie czytałem. Sprzęt miałem kupić około kwietnia, ale nie mogłem się powstrzymać. Nie testowałem innych kolumn, wziąłem je w ciemno - bez odsłuchu, a była też bardzo dobra cena. Uważam, że był to wybór bezpieczny, większość ludzi pisała podobne opinie. Skusił mnie też rozmiar, są cholernie wysokie, lubię duże sprzęty i zawsze gdy ktoś ogląda, to tak prezentuję, aby ten sprzęt imponował. Nawet narzeczonej się podobają te kolumny, niby twierdzi że ma pokój zagracony, ale jednak same kolumny są ładne i nie szpecą pokoju. Tutaj jest tak, że otwierasz drzwi i na dzień dobry jest "o k#@%a", bo są one pierwszymi rzeczami jakie widać po otwarciu drzwi.
(09-12-2019, 21:54)Kris napisał(a): ponoć wielu "audiofilów" twierdzi, że kolumny są tak udane, że dorównują wielu konstrukcjom w cenie kilkunastu tys. ;-)Wielu normalnych ludzi, sympatyków, miłośników audio tak twierdzi, rzeczywiście coś musi w tym być. Dla audiofila będzie to sprzęt drugiego sortu. Jest niemiecki, to nawet nie ma sensu słuchać.
(09-12-2019, 22:10)prodarek napisał(a): ja mam heco music style 900 i tą serię zastąpiła aurora aktualnie ogólnie charakteryzują się mocnym basem one w kinie to i bez subwoofera dają radęZgodzę się z tym, że subwoofer jest niepotrzebny, ale w stereo. W kinie jednak subwoofer musi być. Oglądaliśmy Piratów połowę z wyłączonym subem i było przyjemnie. Druga połowa była już z subem. No to może to śmiesznie zabrzmi, ale pozycja IMAXa w mojej hierarchii zajebistości jest zachwiana.

Pytanko do wszystkich. Jak zmienić nazwę kolekcji, nazwę tematu?