28-12-2019, 10:47
(28-12-2019, 09:48)misfit napisał(a): Dlatego spokojnie poczekam sobie na "plastik" i celowo go wybiorę nawet jeśli steelbook w danym czasie byłby tańszy - stawiam na praktyczność i ogólnie takie pomysły jak dwie czy więcej płyt umiejscowione jedna na drugiej są dla mnie nie do przyjęcia (do dziś mam koszmaryKażdy steelbook jest tak obecnie zrobiony i jak czytasz, że film będzie mieć trzy lub więcej płyt to będą umiejscowione po 2-3 na jednej stronie. Możesz je wtedy, albo sprzedać i tak nie będziesz oglądać wersji bd/3D i itd, albo interesujące płyty dać na górę. W serialach tak nie zrobisz, ale jak często się do nich wraca.
(28-12-2019, 09:48)misfit napisał(a): Z amazona też ?Od nich też. Ostatnia promocja z jakiej korzystałem jeśli chodzi o steele to prawie rok temu. Te, które kupiłem bez promocji dotarły całe. Nie wiem czy to ma znaczenie, bo pakują je w tekturowe koperty, tyle, że ja biorę do tego jakiś vinyl, lub artbook i pakują to w kartonowe pudełko (ostatnio). Zrobiłem przegląd kolekcji, sprawdziłem pod światłem i liczba uszkodzonych to 6 steeli na dobrych kilkaset. Jakbym faktycznie miał tylko dla płyty kupować, to by mnie kolekcja grosze kosztowała. Bd od niemców, 4k od Włochów i Hiszpanów.