Ja również mam mieszane odczucia co do tego filmu. Wizualnie film wygląda naprawdę przepięknie scenografia, zdjęcia, efekty specjalne robią wrażenie. Transfer jest niezły, choć nie należy do tych krystalicznie czystych i ostrych. Dolby Atmos daje radę zwłaszcza w początkowej scenie na stacji kosmicznej i podczas akcji na księżycu. Moim zdaniem największą wadą jest sam scenariusz. Film ma masę dziur logicznych niektóre sceny wydają się jakby były wciśnięte na siłę i dla niektórych może być po prostu zbyt nudny, bo Ad Astra to kameralna i intymna historia pozbawiona widowiskowości, choć wizualnie i brzmieniowo na najwyższym poziomie. Na pewno obejrzę ten film jeszcze raz, bo należy do tych, które po seansie dają sporo do myślenia. Ciekaw jestem waszej interpretacji ostatniej sceny filmu 
Sam steelbook do którego nie byłem jakoś przekonany gdy go zobaczyłem na grafikach jednak fajnie komponuje się z klimatem tego filmu.
Mogli jednak zastąpić pusty czarny tył błyszczącymi gwiazdami na czarnym tle, wtedy steelbook wyglądałby epicko

Sam steelbook do którego nie byłem jakoś przekonany gdy go zobaczyłem na grafikach jednak fajnie komponuje się z klimatem tego filmu.
Mogli jednak zastąpić pusty czarny tył błyszczącymi gwiazdami na czarnym tle, wtedy steelbook wyglądałby epicko