(27-02-2020, 22:05)djgromo napisał(a): Europa ReportDzięki. Prócz w/w tytułów resztę którą wymieniłeś jest raczej mainstreamowe
Pandorum
Europa Report całkiem przyzwoite jak na niskobudżetowy film oraz idealnie wpisuje się w moje wymagania ale już to oglądałem. Z kolei Pandorum jest strasznie słabe i wtórne... do tego stopnia, że raz obejrzałem i bez wahania sprzedałem film. Dałem się nabrać ładnej okładce, obsadzie i opisie fabuły.
(28-02-2020, 11:46)Gieferg napisał(a): Ja bym polecił Death Machine, Hardware, Robot Jox oraz Dark Angel/I Come in Peace (coś w stylu Terminator meets Predator 2 meets Lethal Weapon),.
Wszystkie oglądałem i rzeczywiście to dobra fantastyka z epoki vhs. Na niej się wychowałem i taką zbieram więc wstyd nie znać

(28-02-2020, 11:46)Gieferg napisał(a): Szczególnie dwa pierwsze. Wszystko z tego wyszło na Blu, ale nic po polsku.Death Machine i Dark Angel mam w kolekcji na blu w steelbooku/futurepacku. Nawiasem mówiąc Uciekiniera mam nawet w 2 różnych wydaniach w steelbookach (DE i UK). HW i Robot Joxa chętnie bym dołączył do kolekcji (tak jak i Ukryty czy Kapsuła Ratunkowa, Forteca, Arena oraz wiele innych tytułów) ale nie znalazłem dobrych wydań a od "plastików" staram się stronić.
p.s.: nic po polsku to wręcz atut a nie wada
Moje aukcje na OLX