28-02-2020, 13:09
(28-02-2020, 11:49)piti198 napisał(a): Odezwałem się, bo istnieje taka możliwość wyrażania swoich myśli na forum."Myśli"? Hmm... Ciekawymi ścieżkami chadza Twój umysł...
To, że ktoś ma coś do powiedzenia to nie znaczy, że wszyscy i wszędzie muszą tego słuchać, zwłaszcza jak to nie jest nic mądrego i konstruktywnego. Wypowiem się bo mam prawo, ot tak po prostu... Bardzo modne w dzisiejszych czasach...
(28-02-2020, 11:49)piti198 napisał(a): Myślę, że świetnie byś się odnalazł w Chinach lub jakimś innym kraju o podobnym ustroju na stanowisku ministra propagandy.A co to ma wspólnego z propagandą i polityką? Wiesz w ogóle co to propaganda? To raczej Tobie przekonania na sprawy z filmami kompletnie nie związane przysłaniają możliwość logicznego myślenia i wszędzie zaczynasz widzieć spisek, propagandę, "owcze spędy" i kto wie co tam jeszcze.
(28-02-2020, 11:49)piti198 napisał(a): A filmu i tak nie kupię, bo mi się nie podoba.A od kiedy to o fakt, czy Tobie się coś podoba, czy nie ma być kluczowe dla podjęcia decyzji, czy coś wydać czy nie. Właśnie tego pojąć nie potrafisz i dlatego wypisujesz takie głupoty. No, ale jak się tak "myśli"...
(28-02-2020, 12:11)piti198 napisał(a): Jak Ci się nie podobają moje posty, to ich nie czytaj.Brawo. Pierwsza Twoja mądra wypowiedź w tym wątku. Witam na liście ignorowanych.
niespotykanie spokojny człowiek