06-03-2020, 18:01
(06-03-2020, 14:42)Juby napisał(a): LOL!!!!!!!!!!!!!!!
Pomijając już, że okładka Nfsfana jest naprawdę spoko, lepsza niż oficjalna, to dopiero teraz zwróciłem uwagę na twój komputer w tle. Na jakim ty Windowsie działasz, Windows98?Człowiek zakochany w nośniku sprzed ponad 20-lat, robiący okładki rodem z nośnika sprzed ponad 30-lat, cykający im zdjęcia telefonem, który ledwo ma kolory, a na komputerze zatrzymał się też w ubiegłym wieku! Leżę...
System to XP SP3, a komórka moja, wbrew temu co piszesz, jak na 13 lat, całkiem nieźle robi fotki. To tylko 2 Mpx ale to po 1 nie aparat fotograficzny, przykłady:
https://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/k750i/zdjecia/
po 2 szpanowanie liczbami ile to ma Mpx telefon to nie dla mnie, może być ładne dobre zdjęcie z 2 a może być gówno z 12, to nie lustrzanki, wielkość matrycy się liczy. Mi telefon sluży do rozmów, sms i czasami coś pstryknąć. I ładowanie po 13 latach co tydz

A co do mojej oldschool-owości no to w sumie ten cytat fajnie mówi:
"Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd. Z prądem płyną śmieci"
Zbigniew Herbert

Człowiek zakochany w nośniku sprzed ponad 20-lat, robiący okładki rodem z nośnika sprzed ponad 30-lat, cykający im zdjęcia telefonem, który ledwo ma kolory, a na komputerze zatrzymał się też w ubiegłym wieku! Leżę...