(28-04-2020, 16:50)Nfsfan83 napisał(a): #Glaeken VOD - https://pl.wikipedia.org/wiki/Wideo_na_%C5%BCyczenie jak to nie jest wypożyczalnia to jeszcze lepiej to jak to nazwać...Pogubiłem się. Nie bardzo rozumiem co próbujesz powiedzieć.
to nie jest VOO - Video On Own - nie wiem czy takie coś jest, że pobierasz zapisujesz na dysku czy wypalasz i masz na własność.
(28-04-2020, 16:50)Nfsfan83 napisał(a): Mi chodziło, że zbieram przeważnie hity z 80-tych na DVD, dodaje lektora a 99% tutaj woli filmy ambitne z oryg ścieżką i napisami najlepiej w UHD czyli ja nie jestem "ą i ę" pod tym względemByłbym ostrożny z takimi deklaracjami. Na pierwszy rzut oka widać, że ludzie mają bardzo różne gusta i zbiory. Nie wiem nawet czy jakakolwiek ankieta dałaby radę objąć taki rozrzut.
(28-04-2020, 15:41)Mefisto napisał(a): Ludzie kupują to, co tańsze i gorsze, bo nie mają alternatyw. Nie mają alternatyw, bo nikt ich nie wprowadza. Nikt ich nie wprowadza, bo ludzie kupują to, co tańsze i gorsze. I tak wygląda polski krąg życia.Też tak kiedyś myślałem do momentu gdy z anten zostały zdjęte wszystkie programy o filmach typu Filmidło czy Kinomaniak (Torbicką też gdzieś schowali) a kino ambitne zaczęli pokazywać w okolicach północy. Z tego wynika, że alternatywa w naszym kraju nie jest w cenie i wolimy polskiego ziemniaka od francuskiej trufli

(28-04-2020, 15:41)Mefisto napisał(a): A idę o zakład, że gdyby wydawcy wraz ze sklepami odpowiednio pocisnęły, to i klient by się znalazł.Zgoda ale promocja, reklama i marketing to gigantyczny wydatek a rezultat mógłby być i tak słabiutki. I dlatego u nas jest jak jest bo ryzykować nikt nie chce.
Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka
Moje aukcje na OLX