04-05-2020, 16:59
MM nie wysyła filmów z magazynu centralnego, tylko z marketów, które akurat posiadają dany film, więc zamawiąjąc np 5 filmów, może się okazać, że dostaniesz 5 przesyłek po 1 w każdym. Co do pakowania, każdy sklep ma swój sposób i faktycznie mogliby to ustandaryzować. Raz dostałem amaray za 10zł owinięty pancernie folią bąbelkową, a niejednokrotnie steelbook wrzucony był właśnie w tą papierową kopertę DPD
Norma
Co do reklamacji, miałem dwa przypadki i podchodziłem do nich inaczej.
Raz uszkodzony steelbook chciałem wymienić, w punkcie reklamacji Pan powiedział, że może zrobić umowę zwrotu i będę musiał kupić to jeszcze raz licząc, że będzie ok, lol
Olałem sprawę.
Za drugim razem miałem uszkodzone pudełko tak jak Ty, więc omijając pierwszą opcję udałem się z filmem na sklep do Pani z działu muzyki i filmów, pokazałem paragon i poprosiłem o wymianę. Wymieniła od ręki. Więc ten sposób polecam, jednak dwie uwagi, zrób to szybko, u mnie Pani trochę stękała, że za późno z tym przychodzę (uszkodzenie było pod naklejką z ceną - cwaniaki) i zorientowałem się dopiero gdy chciałem film oglądnąć. Dwa, wnosząc film na sklep, lepiej okazać go ochronie.
Norma
Co do reklamacji, miałem dwa przypadki i podchodziłem do nich inaczej.
Raz uszkodzony steelbook chciałem wymienić, w punkcie reklamacji Pan powiedział, że może zrobić umowę zwrotu i będę musiał kupić to jeszcze raz licząc, że będzie ok, lol
Olałem sprawę.Za drugim razem miałem uszkodzone pudełko tak jak Ty, więc omijając pierwszą opcję udałem się z filmem na sklep do Pani z działu muzyki i filmów, pokazałem paragon i poprosiłem o wymianę. Wymieniła od ręki. Więc ten sposób polecam, jednak dwie uwagi, zrób to szybko, u mnie Pani trochę stękała, że za późno z tym przychodzę (uszkodzenie było pod naklejką z ceną - cwaniaki) i zorientowałem się dopiero gdy chciałem film oglądnąć. Dwa, wnosząc film na sklep, lepiej okazać go ochronie.