Ostatnie zakupy filmowe, głównie z UK.
Polowałem na steelbook Pasażerów w 4K ale cena była stanowczo za duża jak za taki film więc się zdecydowałem na slipcase za kilkanaście funtów i jestem rozczarowany - marnej jakości zbyt małe pocztówki, bardzo cienki slipcase + wydrukowany cały scenariusz w formie książeczki to już kuriozum. Rozumiem gdyby to był nagrodzony scenariusz... Wydanie będzie ciekawostką w kolekcji
Na j-cardzie jest napisane, że napisy PL są tylko na blu rayu co czyni to wydanie jeszcze dziwniejszym.
I ostatnie zakupy książkowo-okołofilmowe i też UK. Kilkukilogramowy artbook GoT na czele
Polowałem na steelbook Pasażerów w 4K ale cena była stanowczo za duża jak za taki film więc się zdecydowałem na slipcase za kilkanaście funtów i jestem rozczarowany - marnej jakości zbyt małe pocztówki, bardzo cienki slipcase + wydrukowany cały scenariusz w formie książeczki to już kuriozum. Rozumiem gdyby to był nagrodzony scenariusz... Wydanie będzie ciekawostką w kolekcji
Na j-cardzie jest napisane, że napisy PL są tylko na blu rayu co czyni to wydanie jeszcze dziwniejszym.I ostatnie zakupy książkowo-okołofilmowe i też UK. Kilkukilogramowy artbook GoT na czele
Moje aukcje na OLX