Ojej naprawdę na tym forum jest jakaś napięta atmosfera.
Serio nawet mi się dostało? Niestosowna reakcja moja?? Bez jaj. A wytykanie literówek na dzień dobry jest stosowne? normalne pytanie? Wyluzujmy trochę.
Przecież napisałem to w lekkim żartobliwym tonie
Skoro Gief szykuje się żeby zrobić porządek jak się tam wpakuję a Kirek na dzień dobry (nie zadaje pytania) tylko czepia się literówki i błędu logicznego w regulaminie to raczej mało przyjazne podejście. Tylko że obie zaczepki były zabawne i moja riposta miała to spuentować.
Kirek, szacun i ukłony, przecież znamy się tyle lat na tym forum
Peace, podziwiam Wasz wkład z Giefem i bardzo lubię ale chodzi o to żeby nie być takim spiętym. Wpadajcie na fejsa i oceńcie sami. Ale bez wytykania literówek śmiania się czy czepiania użytkowników co tutaj się niestety czasem zdarza.
Tkwię w epoce DVD? Nie zgodzę się. Kolekcjonuje tylko polską dystrybucję. Tych DVD nie wydano na BD z pl. Jeżeli film jest dostępny na BD zawsze wybieram BD.
Ale nie chodzi mi w ogóle o jakość. Chodzi o fizyczne lub cyfrowe posiadanie filmu. Tu jest dylemat a jakość to niezależna kwestia.
Serio nawet mi się dostało? Niestosowna reakcja moja?? Bez jaj. A wytykanie literówek na dzień dobry jest stosowne? normalne pytanie? Wyluzujmy trochę. Przecież napisałem to w lekkim żartobliwym tonie
Skoro Gief szykuje się żeby zrobić porządek jak się tam wpakuję a Kirek na dzień dobry (nie zadaje pytania) tylko czepia się literówki i błędu logicznego w regulaminie to raczej mało przyjazne podejście. Tylko że obie zaczepki były zabawne i moja riposta miała to spuentować. Kirek, szacun i ukłony, przecież znamy się tyle lat na tym forum
Peace, podziwiam Wasz wkład z Giefem i bardzo lubię ale chodzi o to żeby nie być takim spiętym. Wpadajcie na fejsa i oceńcie sami. Ale bez wytykania literówek śmiania się czy czepiania użytkowników co tutaj się niestety czasem zdarza.Tkwię w epoce DVD? Nie zgodzę się. Kolekcjonuje tylko polską dystrybucję. Tych DVD nie wydano na BD z pl. Jeżeli film jest dostępny na BD zawsze wybieram BD.
Ale nie chodzi mi w ogóle o jakość. Chodzi o fizyczne lub cyfrowe posiadanie filmu. Tu jest dylemat a jakość to niezależna kwestia.