(19-05-2020, 14:29)Gieferg napisał(a):Cytat:- ciągłe powtarzanie się (wszędzie, nawet gdy nikt nie pyta i nie ma to związku z tematem)Udowodnisz to ostatnie?Powodzenia.
Nie muszę nic udowadniać, bo to nie proces na sali sadowej. Znam cię z różnych forów od 12 lat, piszę co zaobserwowałem.
(19-05-2020, 14:29)Gieferg napisał(a):Cytat: podkreślanie, że moja opinia jest najmojszaJasne, bo przecież
1)powinienem nad nią przedkładać twoją
2) sam tego nigdy nie robisz. NIGDY (z tym, że zawsze).
Nie robię tak (a przynajmniej się staram). A punkt pierwszy pokazuje, że nawet nie widzisz tego, w jaki sposób wyrażasz swoje opinie.
(19-05-2020, 14:29)Gieferg napisał(a): Czytałeś kiedyś siebie? Jakieś smutne pie**olenie o białych półkach i inne tym podobne brednie?
To poczytaj.
Czytałem i staram się być "lepszym userem" za każdym razem, gdy ktoś zwróci mi uwagę, że wchodzę na poziom Gieferga.
Ostatnio nawet pogodziłem się z dwoma znajomymi z innego forum, obu przeprosiłem za wszelkie nieporozumienia i nieprzyjemności z mojej strony na pw. Tobie coś takiego jak przeprosiny pewnie nic nie mówi. Lepiej mieć podejście "jak ci się nie podobam, to wrzuć mnie do ignorowanych", niż zmienić coś w sposobie pisania, żeby do tego grona nie trafić. Jak chcesz. Pogrubiony fragment tylko podkreśla to, o czym piszę. W sumie, nie tylko on, ale i cały post. Prowokowanie żebym coś udowodnił, wmawianie mi, że robię coś tak samo, wyśmiewanie tego, co napisałem.[2]
PS
Moda na białe regały mi się nie podoba, więc gdy ktoś chwali się kolekcją, która na takich stoi, to je komentuję (chyba po to ten ktoś wrzuca zdjęcia na forum, licząc na komentarz, czyż nie?). Jeśli Danus wrzuci pełniejszą fotkę salonu i jego regały naprawdę pasują do wystoju, na pewno je pochwalę.