22-02-2015, 17:18
(22-02-2015, 14:10)meaner napisał(a): Jedno z ciekawszych wydań do tego filmu pochodzi z Japonii. W boxie znajdują się dwie części w amarayach z trzema książeczkami. Książki niestety są po japońsku.
Tym wydaniem może się pochwalić chyba kolega @MovieShelter.
![]()
Mogę się pochwalić, ale za sprawa @MisterTadeo (przynajmniej pod takim nickiem był na wcześniejszym forum), który odsprzedał mi to wydanie
w cenie, której ciężko było się oprzeć. Dziękuje
)).Japońskie wydanie wydaje się być najlepszym rozwiązaniem, zwłaszcza jeśli nie jesteście przekonani co do drugiej części,
tutaj dostaniecie ja w gratisie
)) Bardzo fajny sleep, z klasycznym art-workiem, jakościowo wykończony. Książeczki w środku są w języku japońskimwiec nie wiele wnoszą do tematu + filmy w klasycznych amarayach [ale czarnych(!) co jest w miarę spoko].
Japońskie znaki dodają smaczku samemu wydaniu i dzięki nim na pewno wyróżnia się na polce nie tylko rozmiarem ale i egzotyka.
Obowiązkowa pozycja dla prawdziwych fanów filmu.
Wg. mojej opinii najlepsze wydanie jakie jest dostępne na rynku...jednak nie wiele potrzeba żeby je przebić, niestety
.Zdjecia: http://movieshelter.blogspot.com/2014/05/speed-1-2-complete-edition-box-set-blu.html