29-05-2020, 10:37
Miałbym kupować 30-40 zł droższe wydania i jeszcze dokupować do nich jakieś protektory? To po co mi takie wydania.
W to miejsce kupiłbym kolejne 2 filmy.
Poza tym, zaczynałem zbieranie filmów od VHSów i bardzo lubię mieć z tyłu okładki opis, zdjęcia, informacje o filmie, itp. a steelbooki w większości są puste. Front ładny - okej. Wnętrze z grafiką - super, bardzo żałuję, że po odpadnięciu CDP nikt nie wykorzystuje półprzezroczystych pudełek elite/amaray. Z kolei tył to zazwyczaj wielkie nic, albo zwykły still z filmu. Sorry, ale nie. Kiedyś kupiłem steelbook Gladiatora na DVD, który pomijając brak tytułu na grzbiecie był super pod każdym względem. Teraz już takich nie robią.
W to miejsce kupiłbym kolejne 2 filmy.Poza tym, zaczynałem zbieranie filmów od VHSów i bardzo lubię mieć z tyłu okładki opis, zdjęcia, informacje o filmie, itp. a steelbooki w większości są puste. Front ładny - okej. Wnętrze z grafiką - super, bardzo żałuję, że po odpadnięciu CDP nikt nie wykorzystuje półprzezroczystych pudełek elite/amaray. Z kolei tył to zazwyczaj wielkie nic, albo zwykły still z filmu. Sorry, ale nie. Kiedyś kupiłem steelbook Gladiatora na DVD, który pomijając brak tytułu na grzbiecie był super pod każdym względem. Teraz już takich nie robią.