Cytat:. I tak jeżeli ktoś zrobił takie zestawienie i Poświecił na to X godzin, a ja uznałbym „ok chciałbym taką ciekawostkę w kolekcji” to mu zapłacę za prace.
Nice.
Z ciekawości, ile jesteś skłonny zapłacić?

Cytat:Tutaj temat był średnio merytoryczny, ale wydania na tyle ciekawe, że postanowiłem to zostawić do dalszej dyskusji. Bo ilość tłumaczeń i lektorów robi wrażenie, a potrzeba tego to temat do dyskusji. No ale wiem... ty tego nie rozumiesz w końcu „nie przewidziałem tego pisząc regulamin rok temu” :-)Czy mam rozumieć, że jeśli tam wrzucę ofertę sprzedaży trudno dostępnych przegrywanych Blu-rayów z wersją PL to też będzie ok, bo to "ciekawe wydania, a ilość tłumaczeń robi wrażenie" ?
Cytat:. Wiec piszesz głupoty oparte tylko o chęć „dowalenia” i poczucia się lepiej ze swoimi wyborami.Na grupie masz punkt regulaminu który wyraża stosunek do piractwa niezbyt pasujący do tego, że się tam teraz ludzie wymieniają informacjami skąd wziąć pirackie płytki.
Ale faktycznie, jest przecież haczyk z "merytorycznym tematem" czyli w sumie można wrzucić wszystko.
Cytat:Gdyby to jeszcze nie stało w opozycji do tego co sam uprawiasz na codzień, to bym zrozumiałPo 1 - Ja nie handluję pirackimi płytami i nie wrzucam linków do takich ofert albo kont na chomiku, które stanowią reklamę tego typu inicjatyw.
Po 2 - to nie ja grałem świętoszka co to się piractwem brzydzi, patrzy z góry na maluczkich, którzy nie są tak zasadniczy i jest taki "dorosły", że nigdy by się do tego nie posunął ale jak przyjdzie co do czego to by "chętnie nabył".
Cytat: a przerzucanie tematów między grupami. Oj wyraźnie długo tego szukałeś by w końcu mi tu odpowiedzieć.Niestety nie wiem o czym w tym miejscu piszesz i podejrzewam, że sam też tego nie wiesz, choć jak chcesz, możesz spróbować dowieść, że jest inaczej.
Cytat:3. Pan Kulig ma duże zbiory oryginalnych wydań. Nie obrażaj jak nie wieszNie komentuj, kiedy nie wiesz co komentujesz.
Nic nigdzie nie pisałem o jego zbiorze, który akurat wiem jak wygląda.
Zakłądając, że jest tak jak pisze, to przecież nie on tym handluje.
Cytat: A tak No mega nisko i pokracznie ci to wyszło...Srsly, nie mów mi w tej sytuacji co "nisko wyszło".
PS> niepotrzebna mi niczyja atencja, wskazuję ciekawy przypadek tego jak to ktoś bardziej papieski od papieża nagle zmienia zdanie.
A twój argument o tym, że tyczy się to filmów, za które już zapłaciłeś, swego czasu był moim argumentem, który cię nijak nie przekonywał.
I nie na PW, bo to ciekawy dodatek do prowadzonej tu kiedyś dyskusji.