Cytat:Sporo, jeden chciał bym mu takie rzeczy robił z filmami na bd, które nie wyszły w PL. TvP tak sprała ludziom mózgownice, że z napisami nie obejrzą - dawałem poradnik jak obejrzeć z napisami. Musi być Rysiu i koniec. Chciał płacić za pirata tyle co za oryginał. Musiałem tu o dobrodzieju powyżej, żeby mu klientów przekazać, ale raczej nie trąci pirackiej roboty Big GrinMoże czas rozkręcić biznes?
Cytat: Gdybym już miał kupić to nie wiem... pewnie kilka zł.Słabo. Wiesz ile czasu w skrajnych przypadkach zajmuje przygotowanie takiej ścieżki?
Cytat:. No nie mógłbyś wstawić takiej oferty, bo sprzedaż takich wydań, a pokazanie ich w sekcji Update to dwie różne kwestie. Nawet ty musisz rozumieć subtelne różnice.Różnicę, owszem, widzę, ale kto wie jak pokrętne interpretacje wiadomego punktu regulaminu można przepchnąć

Cytat:3. Teraz widzę, że faktycznie w tym poście zaistniał jakiś śmietnik.Gdyby nie zaistniał, a sprawa ograniczyła się do prezentacji, to bym siedział cicho.
Cytat:A i tak... nadal jestem świętoszkiem, ale jednak to był post przed 4 lat... nieco zmieniłem nastawienie (tez dzięki Tobie) do np. kolekcjonowania lektorów.No i to by wystarczyło za całą odpowiedź. Szczepan mówi "Zmieniłem nastawienie", zgaszony Gieferg odpowiada "A, to chyba, że tak"

Cytat:Nie będe dowodził. Każdy, kto zna cię chociaż jeden dzień wie jak długo chciałeś w końcu jakoś dowalić w tym temacie.Serio? Myślisz, że od lat knułem zemstę?

Przypomniało mi się jak zobaczyłem post z "nabyłbym"

Cytat:mogłeś napisać na FB jak będziesz miał dostęp (czyli poczekać z "tyradą byle dowalić).No wiesz, wolę na neutralnym gruncie niż rzucać się z zębami na admina grupy w tejże grupie

Cytat: tolerujesz posty o zakupach pirackich płyt (od kogoś kto najprawdopodobniej oryginałów na oczy nie widział) ". Myślałem, że tyczy się postu o tych płytach napisanego przez konkretną osobę, która je kupiła.Nope, to się tyczyło gościa, który to sprzedał i co do którego mam pewne podejrzenia kim może być (choć niepotwierdzone póki co).
Cytat: Wiemy wiemy... nigdy nie robisz nic głupiego, jesteś najlepszy.Dobrze, że w końcu dotarło