(10-06-2020, 20:47)Gieferg napisał(a): No co ty, możesz być zadowolony tylko jeśli forumowi eksperci ci na to pozwolą
Niektórzy rzeczywiście mają nasrane we łbie i cisną na sprzęt który nie jest ci do szczęścia potrzebny. Ale dobre rady zawsze są w cenie. Dzięki nim parę lat temu wylądowałem z oledem LG, odtwarzaczem oppo i soundbarem LG (jest atmos, dolby vision i HDR) a na taki zestaw nigdy bym nie wpadł sam. Nie jestem jakimś maniakalnym znawcą obrazu i dźwięku, wymagań też nie mam kosmicznych ale jestem mega zadowolony. Jedyne co mogę poradzić to nie oszczedzaj jak masz trochę dopłacić i mieć coś lepszego. Taki niby drobiazg jak region free w oppo to zajebista sprawa za którą zdecydowanie warto trochę dołożyć. Jedynie z wieszaka jestem niezadowolony bo jest trudne dojście do tylnych portów HDMI.Przy okazji... spóźnione dziękuję za wszelkie uwagi jeżeli tego nie zrobiłem. Tak to teraz wygląda. Nawiasem mówiąc mebel rtv znalazłem dość przypadkowo w sieci i idealnie pasuje do niego zarówno oppo jak i ps4
Moje aukcje na OLX