28-07-2020, 13:35
Dzięki za miłe słowa. Wiem, że ilościowo nie jest to najbardziej imponująca ekspozycja na forum (lol
), ale nie kręci mnie ilość. W tym roku znacząco zwolniłem z zakupami filmowymi, bo niektóre i tak stoją i zbierają kurz zdecydowanie za długo. Obecnie staram się kupować jedynie te tytuły, które absolutnie muszę mieć i wiem, że będę do nich wracał. W planach zostaje mi może 15-20 wydań Blu-ray i co najmniej 2 filmy w 4K, gdy już kupię nowy tv i odtwarzacz.
Obecny stan : 122 wydania Blu-ray (135 filmów), 55 wydań DVD (58 filmów* i 2 niekompletne seriale) oraz jedna kaseta VHS, o której już pisałem. Z półki zniknęły Psy Pasikowskiego (i tak wracam tylko do ripa fullHD) i Pulp Fiction na DVD (oddałem bratu).
*Z czego ponad 30 w wydaniach kopertowych dodawanych do czasopism, których pewnie w większości będę się pozbywał, gdy je w końcu obejrzę i ocenię, czy warto je trzymać.
), ale nie kręci mnie ilość. W tym roku znacząco zwolniłem z zakupami filmowymi, bo niektóre i tak stoją i zbierają kurz zdecydowanie za długo. Obecnie staram się kupować jedynie te tytuły, które absolutnie muszę mieć i wiem, że będę do nich wracał. W planach zostaje mi może 15-20 wydań Blu-ray i co najmniej 2 filmy w 4K, gdy już kupię nowy tv i odtwarzacz.Obecny stan : 122 wydania Blu-ray (135 filmów), 55 wydań DVD (58 filmów* i 2 niekompletne seriale) oraz jedna kaseta VHS, o której już pisałem. Z półki zniknęły Psy Pasikowskiego (i tak wracam tylko do ripa fullHD) i Pulp Fiction na DVD (oddałem bratu).
*Z czego ponad 30 w wydaniach kopertowych dodawanych do czasopism, których pewnie w większości będę się pozbywał, gdy je w końcu obejrzę i ocenię, czy warto je trzymać.