(05-10-2020, 15:47)pearlzfan napisał(a): No, już lepiej. Teraz powiedz mi tylko stary, na jakiej podstawie mam brać sobie do serca/na poważnie powyższe argumenty, jak ja nie wiem nawet czy ty masz jakiś background związany z designem/grafiką, który w jakimkolwiek stopniu legitymizowałby powyższy wywód? Na jakiej podstawie mógłbym uznać twój autorytet w tym temacie? Na podstawie awatarka?
Także parafrazując klasyka: każdy może sobie pisać w internetach, ale nie każdego słowa mają wartość
Mierzwiak przez lata prowadził bloga o plakatach filmowych i nawet pisano o nim w miesięczniku Film (zdaje się nr 7/2012), a do tego tworzył własne plakaty i jeden z nich również znalazł się w jakimś piśmie, jako jeden z najlepszych fan-posterów do horroru The Ring z Naomi Watts. To tak na szybko jego referencje.
Ale w sumie nie wiem po co to piszę, myślę że każdy facet dostrzegłby, że chyba coś spieprzył, skoro jego okładki spotkały się z falą negatywnych opinii, zwłaszcza ta o Dunkierce, ale jak widać opinię o tym szkaradztwie musi wydać kilku ekspertów-userów, którzy przedstawią swoje kwalifikacje przy ocenie takich prac, abyś je rozważył, a nie będą jedynie "awatarami z forum".
Jak wolisz, twój czas, twoje pudełka, twoja kasa.