26-09-2014, 22:18
(26-09-2014, 20:52)Jaszczomp89 napisał(a): Kiedyś nie wyobrażałem sobie grać w strzelanki na padzie, a dzisiaj tylko to mi pozostało (no może oprócz starszych tytułów na peceta np. Max Payne 1&2Grałem od dziecka na pc, w 2010 i kolejnych dwóch trzech latach po zakupie ps3 naklepałem 1,5k godzin w multi w battlefielda na playu i powiem tyle - nie ma absolutnie możliwości żeby na padzie osiągnąć taką dokładność jak na myszce. Są gry pasujące idealnie do pada np. slashery, ale fpsy nadają się wyłącznie na pc.). Chociaż szczerze mówiąc - jako graczowi przez kilkanaście lat pecetowemu - ciężko jest opanować grę na padzie. Może to kwestia wprawy, a granie max kilka godzin tygodniowo w tym nie pomaga.
A jeżeli chodzi o samo opanowanie pada w zwykłych grach to nie wiem w czym problem, teraz przy większości tytułów trzeba głównie siedzieć i oglądać cutscenki
An old man dies, a young girl lives... Fair trade

). Chociaż szczerze mówiąc - jako graczowi przez kilkanaście lat pecetowemu - ciężko jest opanować grę na padzie. Może to kwestia wprawy, a granie max kilka godzin tygodniowo w tym nie pomaga.