Kilka nowości z bardzo różnych źródeł.
Pofarciło mi się w artbookiem W3 bo to drogi towar a kupiłem go w drodze licytacji na alledrogo za bardzo rozsądną cenę
Brakuje mi artbooka do W1ale wystawiaja go za ok. 500pln! Obacze moze uda sie wycyganic taniej.
Od Zavvi otrzymałem pusty steelbook do Imperium Kontratakuje... coś tam kiedyś pisali, że niby uszkodzona partia steelbokow ble ble ble... ale nigdy nie prosiłem o zastepczy ale i tak wysłali. Miło.
W koncu udało mi się skompletować ulubione GW w 4K w steelach (2x historie + 3x stare GW... do tego Skywalker Saga), Solo w steelu nawet x2. Całość domykaja 4 making ofy (3x stare GW + Solo). Case closed.
Oba Hellboye Del Toro w 4K też skompletowane. Co prawda dwa skrajnie rozne wydania ale czego się nie robi dla Guillermo
Waterworld w steelu mi sie powtorzył... juz wiecej nie zamawiam bestbuyowych steeli bo i tak wczesniej czy pozniej zawitaja w Europie. Choc Żołnierze kosmosu nadal nie zawitali... oh well...
Pofarciło mi się w artbookiem W3 bo to drogi towar a kupiłem go w drodze licytacji na alledrogo za bardzo rozsądną cenę
Brakuje mi artbooka do W1ale wystawiaja go za ok. 500pln! Obacze moze uda sie wycyganic taniej.Od Zavvi otrzymałem pusty steelbook do Imperium Kontratakuje... coś tam kiedyś pisali, że niby uszkodzona partia steelbokow ble ble ble... ale nigdy nie prosiłem o zastepczy ale i tak wysłali. Miło.
W koncu udało mi się skompletować ulubione GW w 4K w steelach (2x historie + 3x stare GW... do tego Skywalker Saga), Solo w steelu nawet x2. Całość domykaja 4 making ofy (3x stare GW + Solo). Case closed.
Oba Hellboye Del Toro w 4K też skompletowane. Co prawda dwa skrajnie rozne wydania ale czego się nie robi dla Guillermo

Waterworld w steelu mi sie powtorzył... juz wiecej nie zamawiam bestbuyowych steeli bo i tak wczesniej czy pozniej zawitaja w Europie. Choc Żołnierze kosmosu nadal nie zawitali... oh well...
Moje aukcje na OLX