No to wszystkie zakupy w komplecie >>
The Irishman - wstyd przyznać, ale to pierwsze i mam nadzieję że nie ostatnie wydanie od Criteriona w kolekcji
Samo wydanie jak i film klasa sama w sobie. Dziś zarywam noc z tym arcydziełem od Martiego.
The Deep - klasyk z dzieciństwa zaraz obok Szczęk które są praktycznie z tej samej parafii, katowany wiele razy na VHS i TV. Ciekawostka taka że ten piętnastoletni transfer jest lepszy od tego nowego, co dopiero wyszedł w UK. Szkoda że okładka nie jest po angielsku, ale co tam film jest ważniejszy i kosztował grosze.
Equalizer 2 - o wiele słabszy od jedynki, ale ze względu na Denzela muszę to mieć w kolekcji. Posiada kilka dobrych akcji do których warto wracać.
The Irishman - wstyd przyznać, ale to pierwsze i mam nadzieję że nie ostatnie wydanie od Criteriona w kolekcji
Samo wydanie jak i film klasa sama w sobie. Dziś zarywam noc z tym arcydziełem od Martiego.The Deep - klasyk z dzieciństwa zaraz obok Szczęk które są praktycznie z tej samej parafii, katowany wiele razy na VHS i TV. Ciekawostka taka że ten piętnastoletni transfer jest lepszy od tego nowego, co dopiero wyszedł w UK. Szkoda że okładka nie jest po angielsku, ale co tam film jest ważniejszy i kosztował grosze.
Equalizer 2 - o wiele słabszy od jedynki, ale ze względu na Denzela muszę to mieć w kolekcji. Posiada kilka dobrych akcji do których warto wracać.
Unboxing >> YouTube