14-12-2020, 19:56
(13-12-2020, 21:15)Gieferg napisał(a): Problem w tym, że bezproblemowego i w pełni satysfakcjonującego wydania Drużyna Pierścienia wciąż się nie doczekała* i chyba szybko (o ile w ogóle - bo teraz jest to już mocno wątpliwe) się nie doczeka.
Mea culpa. Dopiero dziś zerknąłem jak wygląda FotR na Blu w obu wydaniach i rzeczywiście, wersja kinowa nie wygląda wiele lepiej od DVD, a z tą zielenią w Extended mocno przesadzili (choć nie tak, jak z żółcią w - i tak najlepszym wydaniu - Dobrego, złego i brzydkiego).
Ale chyba wersja UHD Drużyny akurat ma o wiele mniej problemów od kolejnych części, więc w tym wypadku warto zrobić upgrade do 4K (o ile ktoś ma sprzęt żeby to odtwarzać).
Po powtórce na tym co mam, ocenię czy chcę kupować Blu (wtedy na pewno postawię na wersje Extended, żeby mieć wybór).
(14-12-2020, 16:07)Nie_zbieram_ale_lubie napisał(a): Juby.
Widze, że z postrzeganiem świata u Ciebie, zupełnie jak w dowcipie o Radiu Erewań: "Czy to prawda, że w Moskwie na placu Czerwonym rozdają Samochody? Tak, to prawda, tylko że nie w Moskwie, lecz w Leningradzie, i nie na placu Czerwonym, a na placu Rewolucji i nie Samochody, a rowery i nie rozdają, a kradną".
To nie ja się przypieradlam do oby Kolegow. Jest dokladnie odwrotnie.
Nie wymieniłem nikogo z nazwiska, mimo to, ty odpisałeś.
Uznaj, że mój tekst był o kimś innym, skoro uważasz, że ciebie nie dotyczył.(14-12-2020, 11:57)Mierzwiak napisał(a): Ten temat i wypowiedzi jakie się tu pojawiły (wywód Jubego to w ogóle wisienka na torcie) pokazał mi dobitnie że jest to kolejne toksyczne miejsce, z którego chyba najlepiej będzie się ewakuować.
![[Obrazek: tenor.gif?itemid=3707751]](https://media1.tenor.com/images/37da2c1e2c1d23595e8abb6bc7cf1b93/tenor.gif?itemid=3707751)
Już się zamykam. Dla rozluźnienia wrzucam coś, co mnie niedawno rozwaliło: