21-12-2020, 12:46
W końcu, po półtorej miesiąca podróży (niby Airmail, ale chyba z międzylądowaniem na Księżycu
), dotarła Zemsta Sithów i tym samym mam już skompletowane wszystkie części SW, na których mi zależało.
Do kolekcji nie trafią Solo, który mi nie podszedł (szaro, buro, ciemno, nudno i tylko scena potwierdzająca, że "Han strzelił pierwszy" in plus) i IXtka, która jest brzydkim 2-godzinnym teledyskiem bez ładu i składu zmontowanym przez gimnazjalistę z ADHD z najgłupszym zakończeniem sagi jaki można sobie wyobrazić - not my kind of cinema.
W drodze są jeszcze 2 paczki, ale raczej przed końcem roku już nie dotrą także to byłby mój ostatni update kolekcji w 2020
), dotarła Zemsta Sithów i tym samym mam już skompletowane wszystkie części SW, na których mi zależało. Do kolekcji nie trafią Solo, który mi nie podszedł (szaro, buro, ciemno, nudno i tylko scena potwierdzająca, że "Han strzelił pierwszy" in plus) i IXtka, która jest brzydkim 2-godzinnym teledyskiem bez ładu i składu zmontowanym przez gimnazjalistę z ADHD z najgłupszym zakończeniem sagi jaki można sobie wyobrazić - not my kind of cinema.
W drodze są jeszcze 2 paczki, ale raczej przed końcem roku już nie dotrą także to byłby mój ostatni update kolekcji w 2020

Kino domowe
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820
Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820