Spokojnie. Obowiązki sceduję na dwóch takich, co zapałali do mnie szczególną sympatią. Czasem mam wrażenie, że to jedna i ta sama osoba.
Natomiast kosztów oszczędzę trzeciemu rycerzykowi, choć w przypadku „wielkiego trzeciego” (patrz Dyzma, gdybyś nie kojarzył seriali) bardziej pasuje słówko rycerz.
Nadal będę informował o rozwiązaniach „budżetowych”, bo nie każdy może poświęcić grosz na kolejne wydatki audio / videoi. Z leciwych sprzętów można sporo wycisnąć. Ja to lubię.
No, osoby wskazane na odpalenie zniczy mają prawo odmówić. Jednak w razie oporu zapiszę im w testamencie swój sprzęt do odbioru namiastki HDR.
EDIT:
Słowo o „wielkim trzecim” bo chyba jeszcze nikomu na forum dupy nie obrabiałem.
Pomimo, że człek ten napsuł ludziom sporo krwi to czasem da się lubić. Jest charakterny, przestrzega określonych reguł. Z pewnością Tatry wysokie hartują i utrwalają u niego specyficzne cechy osobowości. Jeśli dobrze oceniam, to nasz rycerz wyznaje patriotyzm, choć raczej w formie umiarkowanej. Bez niego forum zginie!.
To mój ostatni wpis w tym roku. Życzę wszystkim powrotu do normalności. Bez nas rynek wydawniczy padnie. Niech nam w końcu pozwolą zarabiać!
Natomiast kosztów oszczędzę trzeciemu rycerzykowi, choć w przypadku „wielkiego trzeciego” (patrz Dyzma, gdybyś nie kojarzył seriali) bardziej pasuje słówko rycerz. Nadal będę informował o rozwiązaniach „budżetowych”, bo nie każdy może poświęcić grosz na kolejne wydatki audio / videoi. Z leciwych sprzętów można sporo wycisnąć. Ja to lubię.
No, osoby wskazane na odpalenie zniczy mają prawo odmówić. Jednak w razie oporu zapiszę im w testamencie swój sprzęt do odbioru namiastki HDR.

EDIT:
Słowo o „wielkim trzecim” bo chyba jeszcze nikomu na forum dupy nie obrabiałem.
Pomimo, że człek ten napsuł ludziom sporo krwi to czasem da się lubić. Jest charakterny, przestrzega określonych reguł. Z pewnością Tatry wysokie hartują i utrwalają u niego specyficzne cechy osobowości. Jeśli dobrze oceniam, to nasz rycerz wyznaje patriotyzm, choć raczej w formie umiarkowanej. Bez niego forum zginie!.To mój ostatni wpis w tym roku. Życzę wszystkim powrotu do normalności. Bez nas rynek wydawniczy padnie. Niech nam w końcu pozwolą zarabiać!
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.