(07-02-2021, 12:20)Wolfman napisał(a): Ale starocia żeś powyciągał z jakiś sklepów. Wiekowe steelbooki,Nie robię zdjęć zaraz po kupieniu. Robię zwykle z kilkumiesięcznym opóźnieniem i wrzucam kiedy mi się podoba. Przykładowo te FuturePaki o które pytał shaman72 to chyba w 2019 na Black Friday kupiłem. Wszystkie zdjęcia (za wyjątkiem VHSa z SW) to zrobiłem w wakacje, więc daruj sobie swoje komentarze.
(07-02-2021, 12:20)Wolfman napisał(a): Braveheart kupiłeś paskudne wydanie brytyjskie zamiast steelaBo mi się ten steelbook nie podobał i mi kompletnie nie zależało na tym w jakim ten film będzie pudełku.
(07-02-2021, 12:20)Wolfman napisał(a): Aż mnie telepie jak widzę u was ich wydania plastikowe zwykłe, ja pozbywam się nawet jak musze 2x dopłacić do innegoTo nie oglądaj kolekcji innych Forumowiczów. Co Ci do tego, co: kto, gdzie, kiedy, za ile i w jakim opakowaniu stawia sobie na półce? Ktoś Cię zmusił, żeby tu zaglądać?
(07-02-2021, 12:20)Wolfman napisał(a): Donnie, Moijin, Stone cold to niemieckie?Przecież, to starocie. Nie wiesz gdzie i kiedy wydali? Jest filmoskop, sprawdź sobie.
(07-02-2021, 15:05)Gieferg napisał(a): Sebas, miałem pytać, jak wrażenia z Death Machine?Bardzo pozytywne, ale z małym zastrzeżeniem do Brada Dourifa. Napisze o tym w stosownym wątku.
niespotykanie spokojny człowiek