03-03-2021, 16:30
Wysłałem zapytanie do Mayfly

W każdym razie otrzymałem i przynajmniej jej część dotycząca tytułów powoduje radochę
Kirek napisał(a):Na stronach Empik pojawił się preorder na BD "Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną" od Państwa. W sklepiku Mayfly jeszcze nie ma informacji więc chciałbym potwierdzić ukazanie się tego wydania i jego datę premiery 19 marca 2021.Pytanie o DTS-HD MA dodałem trochę na doczepkę ze względu, że w wcześniejszej korespondencji dotyczącej innych wydań, wspomniałem że DTS to format kojarzony z DVD i spowoduje to że część osób wybierze zagraniczne wydania więc nie chciałem tutaj również na to naciskać, ponieważ obawiałem się czy dostanę odpowiedź
Znalazłem za to plakat dwustronny gdzie na drugiej stronie jest "Zagubiona autostrada", czy może to oznaczać, że ten tytuł również doczeka się wydania u Państwa na BD?
A może również inne filmy Davida Lyncha mają Państwo w planach
ps. Gdyby udało się oryginalną ścieżkę dodać w DTS-HD MA to byłoby cudownie (ale już nie marudzę)

W każdym razie otrzymałem i przynajmniej jej część dotycząca tytułów powoduje radochę

przedstawiciel Mayfly napisał(a):Zgadza się, tytuł wychodzi z datą 19.03. Planujemy również wydanie Zagubionej autostrady (w maju) oraz Głowy do wycierania (w kwietniu). W każdym wydaniu , w ramach dodatków zamieszczone będą krótkie metraże D. Lyncha. Dostępne ścieżki dźwiękowe to raczej w przypadku wszystkich tytułów DTS i DD 5.1