Dużo dobra - na Twoim miejscu jednak odpuściłbym Green Book i Parasite w polskich wydaniach. Zagraniczniaki = lepszy dźwięki i nie mają takich problemów z obrazem i to na zwykłym BD (o UHD nie wspominając), a skoro masz OPPO to nie jesteś uzależniony od tej bylejakości małych polskich dystrybutorów, więc tym bardziej bym z tego korzystał 
Dzięki za przypomnienie o Gegen die Wand, zupełnie zapomniałem o tym fajnym filmidle. Polecasz coś jeszcze z Sibel, poza Die Fremde (oraz produkcjami XXX
), który też już widziałem ?
Na płycie UHD jest tylko wersja kinowa.
Na dołączonej zremasterowanej płycie BD jest też wersja rozszerzona (i special edition cut), ale dodatkowe sceny pochodzą ze starego mastera z zupełnie inną kolorystyką i wyglądem obrazka. W trakcie seansu niestety mocno się to rzuca w oczy.
A kto twierdzi, że tam są polskie napisy ?

Dzięki za przypomnienie o Gegen die Wand, zupełnie zapomniałem o tym fajnym filmidle. Polecasz coś jeszcze z Sibel, poza Die Fremde (oraz produkcjami XXX
), który też już widziałem ?Cytat:Widziałem, że Mierzwiak kupił w 4k dwójkę. Czy ona zawiera również wersję rozszerzoną?
Na płycie UHD jest tylko wersja kinowa.
Na dołączonej zremasterowanej płycie BD jest też wersja rozszerzona (i special edition cut), ale dodatkowe sceny pochodzą ze starego mastera z zupełnie inną kolorystyką i wyglądem obrazka. W trakcie seansu niestety mocno się to rzuca w oczy.
(07-03-2021, 23:55)Ethan napisał(a): W najbliższym czasie pewnie czas na kilka upgrade'ów. Reality Bites (ciekawe czy we włoskim wydaniu są rzeczywiście polskie napisy)
A kto twierdzi, że tam są polskie napisy ?