07-04-2021, 18:24
Yep, zwiastuny BR2049 szału nie robiły, a wyszło świetne filmidło. Stawiam, że to samo będzie z Diuną.
Nie załamuj mnie - Basterdsom dałem 10/10
U mnie Tarantino zaczął dołować od Django, ale nie aż w takim stopniu jak Nolan. Ale fakt, Once Upon a Time... i u mnie to jego najsłabszy film, chociaż pod względem warsztatowym to jest wciąż top.
Z takich reżyserów, którego filmy w większości uwielbiałem, a później zrobiło się meh to muszę wymienić Eastwooda począwszy od Invictusa po dziś dzień - obrzydły mi już te jego filmy biograficzne :E
(07-04-2021, 17:32)pearlzfan napisał(a): Nolan dołączył do Aronofsky'ego i Tarantino, którzy po odpowiednio Noah i Inglorius Basterds zaczęli u mnie minusować, aż w końcu postawiłem na nich kreskę po ostatnich paszkwilach (mother! I Once upon... to imho koszmarna grafomania) i wypadli z topu całkowicie.
Nie załamuj mnie - Basterdsom dałem 10/10
U mnie Tarantino zaczął dołować od Django, ale nie aż w takim stopniu jak Nolan. Ale fakt, Once Upon a Time... i u mnie to jego najsłabszy film, chociaż pod względem warsztatowym to jest wciąż top.Z takich reżyserów, którego filmy w większości uwielbiałem, a później zrobiło się meh to muszę wymienić Eastwooda począwszy od Invictusa po dziś dzień - obrzydły mi już te jego filmy biograficzne :E