03-04-2015, 21:58
MoviePsycho - nie, pytanie o to czy widział film na pułkach było do MiMiK ale dobrze wiedziec że jednak tłumaczyli się błędem ceny. Mi sie wydaje że w Saturnie/MM jedni dostają zamowienie z obniżoną ceną i się tym nie przejmują tylko wysyłają. Takie zamowienie dostali to nie ich problem i realizują a niektórzy zastanawiają się o co chodzi i wyjaśniają. Co do obsługi to wiadomo - porażka. Sam raz dzwoniłem na infolinie czemu mi anulowali całe zamowienie (11 filmów) jezeli tylko JEDEN film sie wyprzedał (wiadomość od pracownika) to mi powiedzieli żebym zamówił te co sa dostępne jeszcze raz ale w tamtym momencie juz nic nie było dostępne na stronie. I oczywiście nie mogą mnie połączyć do sklepu żebym mógł się dogadać żeby wysłali mi tylko te filmy co były dostępne. Wkurwiłem się jak nigdy w tamtym momencie bo to były dobre filmy za 9zl. Ale cóż trudno sie mowi trzeba żyć dalej 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X