14-06-2021, 21:53
(14-06-2021, 08:58)Juby napisał(a): A co do twojego Filmoskopu, widzę że masz dodanego w nim Gladiatora od TiM, a tak naprawdę na półce stoi wznowienie od Filmostrady. Nie zdziwię się jeśli właśnie przez taką wpadkę przy dodawaniu przez userów klasyk R. Scotta (i Bękarty wojny Tarantino) są w Top5 najpopularniejszych wydań na stronie.
(14-06-2021, 17:17)Diocletian napisał(a): Oba wydania mają taki sam EAN i nie udało mi się dodać wydania Filmostrady do Filmoskopu. Widocznie musi zadziałać wyższa instancja.W takich sytuacjach należy na końcu nr EAN dodać literkę.
Na podstawie tego co było w filmoskopie dodałem wydanie od Filmostrady (drugie z poniższych). Przód okładki wstawiłem ten sam. Z oględzin wychodzi mi na to, że różnice są tylko z tyłu, chyba że Juby coś zauważy ma zdecydowanie bardziej wyczulone oko na takie sprawy ode mnie

To wydanie od TiM w filmoskopie jest z 2012 ale poral, empik i dvdmax informują, że pierwsze wydanie pojawiło się w 2009. Jeżeli ktoś dostarczy okładkę dla tego wydania to będzie można uzupełnić filmoskop.