Mnie tam się podobają 
Basic Instinct na żywo wygląda świetnie z tym wytłoczony pęknięciem na froncie. Last Action Hero wyglądałby zdecydowanie lepiej, gdyby miał błyszczące wykończenie, takie jak to wydanie z Best Buy. Nie wiem dlaczego w ostatnim czasie Europa dostaje steelbooki z gorszym wykończeniem. Obecnie jest bardzo mało steelbooków z tak bardzo pożądanym przez kolekcjonerów błyszczącym wykończeniem. Może skończył im się połysk?
np. Wspomniany Last Action Hero w USA ma błyszczące wykończenie, a w EU zerowe, War of the Worlds z Best Buy jest błyszczący, a w EU matowy, Godzilla vs Kong z BB również jest błyszczący, a w EU tak jak wszystkie ostatnie wydania Warner Bros jest matowy itp.
Najważniejsze jednak, że wszystkie te filmy wyglądają świetnie w 4K. Basic Instinct obejrzałem tylko kilka scen, ale transfer jest fenomenalny. Wezmę się za oglądanie dopiero po zakończeniu Euro, bo teraz ciężko znaleźć trochę wolnego czasu

Basic Instinct na żywo wygląda świetnie z tym wytłoczony pęknięciem na froncie. Last Action Hero wyglądałby zdecydowanie lepiej, gdyby miał błyszczące wykończenie, takie jak to wydanie z Best Buy. Nie wiem dlaczego w ostatnim czasie Europa dostaje steelbooki z gorszym wykończeniem. Obecnie jest bardzo mało steelbooków z tak bardzo pożądanym przez kolekcjonerów błyszczącym wykończeniem. Może skończył im się połysk?
np. Wspomniany Last Action Hero w USA ma błyszczące wykończenie, a w EU zerowe, War of the Worlds z Best Buy jest błyszczący, a w EU matowy, Godzilla vs Kong z BB również jest błyszczący, a w EU tak jak wszystkie ostatnie wydania Warner Bros jest matowy itp. Najważniejsze jednak, że wszystkie te filmy wyglądają świetnie w 4K. Basic Instinct obejrzałem tylko kilka scen, ale transfer jest fenomenalny. Wezmę się za oglądanie dopiero po zakończeniu Euro, bo teraz ciężko znaleźć trochę wolnego czasu