07-07-2021, 09:46
Film tak kultowy, że nawet krzakowe wydanie powoduje ruch jak na Marszałkowskiej.
Pamiętaj, że wielu czekało na wznowienie T2 w Polsce ponad 9 lat, a na remaster niemal 4 lata, więc jest to jakieś wydarzenie.
Zerknąłem jeszcze raz na te wszystkie porównania polskiego UHD z Blu i po namyślę - gdybym nie posiadał kopii zapasowej i miałaby to być jedyna wersja filmu, do której miałbym wracać - wziąłbym wersję UHD. Ma lepszy kontrast i kolory, choć przebitka o 40 zł względem Blu zdecydowanie nieadekwatna do różnicy w jakości. Ale! Skoro i tak posiadam wersję z ziarnem, do której na pewno będę wracał częściej niż do oryginalnej płyty, nie widziałem sensu przepłacać za udawane 4K.
Pamiętaj, że wielu czekało na wznowienie T2 w Polsce ponad 9 lat, a na remaster niemal 4 lata, więc jest to jakieś wydarzenie.Zerknąłem jeszcze raz na te wszystkie porównania polskiego UHD z Blu i po namyślę - gdybym nie posiadał kopii zapasowej i miałaby to być jedyna wersja filmu, do której miałbym wracać - wziąłbym wersję UHD. Ma lepszy kontrast i kolory, choć przebitka o 40 zł względem Blu zdecydowanie nieadekwatna do różnicy w jakości. Ale! Skoro i tak posiadam wersję z ziarnem, do której na pewno będę wracał częściej niż do oryginalnej płyty, nie widziałem sensu przepłacać za udawane 4K.