(20-08-2021, 11:42)MiMiK napisał(a): Piti każdy ma swój rozum i kalkuluje, ale twoje sugestie o chemii mnie rozczuliły. Idąc twoim tokiem myślenia nie pierzmy w proszku bo to chemia, nie pijmy coli bo to też chemia ba w ogólę lepiej nie chodźmy do sklepu tylko do lasu polujmy na zwierzynę i pijmy wodę ze strumyka a nie sorry ona też jest skażona chemią to co mam jeść i pić?.
LOL, to z colą to mistrzostwo samozaorania. Więc tak, zamiast coli możesz pić jebaną wodę nawet z kranu - zapewniam, że będzie z pożytkiem dla zdrowia. I tak, można se w sklepie tak produkty dobrać, że będzie w nich mniej chemii. Można też kupować w mniejszych sklepach, gdzie też tej chemii mniej, bo linia dostaw opiera się na innej mechanice i skupują nierzadko "prosto od krowy", a nie od koncernów.
@Mierzwiak - jemu raczej chodziło o to, że burdę rozpętali wynajęci ludzie (dokładnie ta sama mechanika co przy protestach BLM, gdzie ludzie Antify chodzili w tłumie i werbowali za kasę chuliganów do zamieszek), a ludzie przeciwni covidowym szczepionkom obwiniani są za wszystko z miejsca i piętnowani mianem antyszczepionkowców i płaskoziemców, bo przecież tylko tym możesz być, jeśli nie zgadzasz się z działaniami rządu i potulnie nie zgadzasz na wszystkie ich rozkazy. Nie wiem skąd pomysł, że piti uważa, iż samych antyszczepionkowców aka ludzi w ogóle odrzucających współczesną medycynę stworzył rząd. Rzecz raczej w tym, że teraz posłużyli oni za kozła ofiarnego.