20-08-2021, 18:42
(20-08-2021, 17:59)Mefisto napisał(a): Hektolitry alkoholu nie trafiają bezpośrednio w głąb organizmu, tylko prosto do wątroby, która sobie z nim poradzi. Po alkoholu może mnie pokołysać, a jeśli z nim przesadzę, to wyrzygam to, co zjadłem i pójdę spać. A po szczepionce co drugą osobę składa, dając więcej objawów niż sam wirus.Myślę że temat właśnie przeskoczył rekina, bo oto dowiedzieliśmy się, że szczepionka na covid jest gorsza od alkoholu, a nawet od samej korony, bo przecież po szczepienu może boleć głowa i można mieć podwyższoną temperaturę. Dramat

Szkoda że całkowicie pomijasz przy tym kwestię uzależnienia od alkoholu i tegoż skutków społecznych, o których w zasadzie nie ma dnia by nie móc usłyszeć, przeczytać czy zobaczyć na własne oczy. (Skalę alkoholoznu w tym kraju pokazują chociażby walające się wszędzie puszki i butelki)
Daj znać jak po szczepionce normalny człowiek stoczy się do tego stopnia, że - mówiąc brzydko - zdechnie w swoim mieszkaniu w otoczeniu wesz i własnego gówna, będąc w takim stanie, że dom pogrzebowy nie będzie chciał go ubrać do trumny. (Prawdziwa, bardzo przykra historia kogoś, kogo znałem od dziecka)
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K