23-08-2021, 12:53
Gieferg napisał(a):Pewnie dlatego, że twoje (antyszczepionkowe) klapki na oczach nie pozwalają ci na postrzeganie świata inaczej niż w kategoriach czarne i białe - jesli ktoś twierdzi, że gadasz bzdury (bo, let's face it, przeważnie gadasz), wyciągasz z tego automatycznie wniosek, że jego poglądy to z pewnością przeciwna do twojej skrajność, tymczasem popadanie w jakąkolwiek skrajność zarówno w tym temacie jak i wielu innych to, cóż, czysty idiotyzm.A skąd Ty wiesz, że gadam bzdury? A Ty jesteś, ten jedyny, nieomylny?
Gieferg napisał(a):Co tam wirus, powikłania po nim, możliwość zejścia z tego świata wielokrotnie większa, niż w przypadku szczepionek. Jakoś to będzie.Skąd wiesz, że możliwość w przypadku wirusa jest wielokrotnie większa?
Mierzwiak napisał(a):JAKIE ARGUMENTY?Okaże się za te kilka lat, póki co nie zamierzam tego sprawdzać. Ale pewnie osoby Twojego pokroju i tak będą wszystko zwalać na choroby współistniejące, nigdy nie przyjmą do wiadomości, że to może być wina szczepionek.
Histeryczną teorię na temat tego, że za kilka lat szczepionka da mi raka
Mierzwiak napisał(a):Desperackie debilizmy porównujące szczepionkę do twardych narkotyków lub niechcianej ciąży?Nic o tym nie wiem. Chyba mnie z kimś pomyliłeś.