Dobra, teraz już naprawdę, naprawdę ostatni post, bo piti przeszedł właśnie samego siebie.
Dowiedziałem się dzisiaj, że...
Ale nie, zaraz, przecież...
Szkoda tylko że to ja pisałem na temat, podobnie jak wtedy gdy pytałem...
A tutaj już prawdziwy przebój - unik na zwrócenie uwagi, że robi uniki zamiast odpowiedzieć na zawarte poniżej (i oczywiście powtórzone po raz kolejny) pytanie:
Cofnijmy się jeszcze raz do tego:
Takie zachowanie w sieci ma nazwę: trolling.
Jakby mało było na to dowodów, zwracam uwagę na typowy objaw jakim jest powtarzanie po kimś. Jako pierwszy wczoraj napisałem że piti stosuje ucieczki jako metodę unikania odpowiedzi na pytania, a co widzimy dzisiaj jako reakcję na to, że ja i Gieferg nie mamy więcej ochoty na bezproduktywne przepychanki z osobą która nie opanowała zdolności prowadzenia rozmowy?
Jak widać po zwarciu na synapsach na widok posta Gieferga o orzechach problem jest nieco głębszy; jak żenujące braki w wiedzy trzeba mieć (o IQ nawet nie pytam), żeby nie zrozumieć o co chodziło w tamtej wypowiedzi?
Jeśli to nie jest jakiś zjebany umysłowo gnój którego rodzice powinni odciąć mu dostęp do sieci tylko dorosły facet to jestem nawet pod wrażeniem.
Dowiedziałem się dzisiaj, że...
(24-08-2021, 06:35)piti198 napisał(a): Trzeba już mieć niezłego zajoba na swoim punkcie, żeby cytować swoje własne posty....co jest oczywiście bardzo merytoryczne i wcale nie stanowi czepiania się pierdół
Ale nie, zaraz, przecież...(24-08-2021, 06:35)piti198 napisał(a): Stosuję tylko Twoją taktykę, czepianie się pierdół zamiast merytorycznie odnieść się do sprawy.XD
Szkoda tylko że to ja pisałem na temat, podobnie jak wtedy gdy pytałem...
(23-08-2021, 09:47)piti198 napisał(a):...na co jak widać odpowiedział w pełni merytorycznie i wcale, ale to wcale nie zrobił uniku.(23-08-2021, 09:11)Mierzwiak napisał(a): Wiara i modlitwa to medycyna naturalna?Jak na razie specjalistami od zmiany tematu w tym wątku jesteś Ty i Tobie podobni, którzy łykają propagandę rządową i koncernów farmaceutycznych dotyczącej ich rzekomej troski o nasze zdrowie.
Skąd ta nagła zmiana tematu?
A tutaj już prawdziwy przebój - unik na zwrócenie uwagi, że robi uniki zamiast odpowiedzieć na zawarte poniżej (i oczywiście powtórzone po raz kolejny) pytanie:
(23-08-2021, 10:50)piti198 napisał(a):NiesamowiteMierzwiak napisał(a):A teraz robisz kolejny uciekając od odpowiedzi na dziecinnie proste pytanie "Wiara i modlitwa to medycyna naturalna?"Zastanawiam się, czy Ty nie udajesz większego idioty niż jesteś.
Za to Twoja specjalność to jest czepianie się oczywistych rzeczy zamiast napisać coś konstruktywnego.
Cofnijmy się jeszcze raz do tego:
(24-08-2021, 06:35)piti198 napisał(a): Stosuję tylko Twoją taktykę, czepianie się pierdół zamiast merytorycznie odnieść się do sprawy.Czyli zamiast jednym celnym postem zawierającym rzeczowe argumenty zmieść mnie, Gieferga czy kogokolwiek innego z powierzchni ziemi przyznaje się do zabawy w jakieś gierki i celowe czepianie się pierdół zamiast merytorycznie odnieść się do sprawy.
Takie zachowanie w sieci ma nazwę: trolling.
Jakby mało było na to dowodów, zwracam uwagę na typowy objaw jakim jest powtarzanie po kimś. Jako pierwszy wczoraj napisałem że piti stosuje ucieczki jako metodę unikania odpowiedzi na pytania, a co widzimy dzisiaj jako reakcję na to, że ja i Gieferg nie mamy więcej ochoty na bezproduktywne przepychanki z osobą która nie opanowała zdolności prowadzenia rozmowy?
(24-08-2021, 06:35)piti198 napisał(a): Przecież to Ty uciekasz od tematu
(24-08-2021, 06:35)piti198 napisał(a): Następny zafiksowany tylko na swoim punkcie, uciekł jak małe dziecko.
Jak widać po zwarciu na synapsach na widok posta Gieferga o orzechach problem jest nieco głębszy; jak żenujące braki w wiedzy trzeba mieć (o IQ nawet nie pytam), żeby nie zrozumieć o co chodziło w tamtej wypowiedzi?
Jeśli to nie jest jakiś zjebany umysłowo gnój którego rodzice powinni odciąć mu dostęp do sieci tylko dorosły facet to jestem nawet pod wrażeniem.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K