Mierzwiak napisał(a):Dobra, teraz już naprawdę, naprawdę ostatni post, bo piti przeszedł właśnie samego siebie.Za to Twoje zachowanie ma nazwę: chamstwo, brak podstawowych zasad wychowania i kultury, brak poszanowania czyichś poglądów.
Czyli zamiast jednym celnym postem zawierającym rzeczowe argumenty zmieść mnie, Gieferga czy kogokolwiek innego z powierzchni ziemi przyznaje się do zabawy w jakieś gierki i celowe czepianie się pierdół zamiast merytorycznie odnieść się do sprawy.
Takie zachowanie w sieci ma nazwę: trolling.
Mierzwiak napisał(a):Jakby mało było na to dowodów, zwracam uwagę na typowy objaw jakim jest powtarzanie po kimś. Jako pierwszy wczoraj napisałem że piti stosuje ucieczki jako metodę unikania odpowiedzi na pytania, a co widzimy dzisiaj jako reakcję na to, że ja i Gieferg nie mamy więcej ochoty na bezproduktywne przepychanki z osobą która nie opanowała zdolności prowadzenia rozmowy?Tak, tak, wy nic nie zrobiliście, poza tym stekiem wyzwisk, typowego buractwa i chamstwa. I w ogóle święci jesteście, tylko was kanonizować.
Po tym jak wy wybiórczo zaczęliście odpowiadać na moje posty i czepiać się pierdół, zamiast merytorycznie odnieść się do tematu, zastosowałem waszą taktykę. Paniał?
Mierzwiak napisał(a):Jak widać po zwarciu na synapsach na widok posta Gieferga o orzechach problem jest nieco głębszy; jak żenujące braki w wiedzy trzeba mieć (o IQ nawet nie pytam), żeby nie zrozumieć o co chodziło w tamtej wypowiedzi?
Mierzwiak napisał(a):Jeśli to nie jest jakiś zjebany umysłowo gnój którego rodzice powinni odciąć mu dostęp do sieci tylko dorosły facet to jestem nawet pod wrażeniem.Jesteś bardzo "tolerancyjny" w odniesieniu do ludzi, którzy mają inne poglądy. Uważaj na to co o kimś piszesz, bo to może się dla Ciebie nieprzyjemnie skończyć. W mordę Ci nie dam, bo nie chcę się zniżać do Twojego poziomu, chamie.
A w sumie to by raczej dało odwrotny skutek, to może lepiej jak w przysłowiu: "Nie dotykaj g...a, bo śmierdzi."