27-08-2021, 15:16
(27-08-2021, 14:28)Gieferg napisał(a): Konkluzja jest taka, że próbujesz dyskutować ze świrusem, którego takie rzeczy jak logika nie ruszają.Jak nie chcesz podzielić losu Frasyniuka, to dobrze radzę opamiętaj się. Bo dobre imię i godność człowieka jest w Polsce prawnie chroniona. I może nie życzę sobie takich słów pod moim adresem.
Jak nie umiesz prowadzić dyskusji bez niekończącej się litanii wyzwisk, to lepiej się nie odzywaj.
Swoją drogą ciekawą "tolerancję " okazujesz wobec osób, które mają inne poglądy od Ciebie.
(27-08-2021, 14:47)fire_caves napisał(a): Część z tych zgonów na pewno można zaliczyć do tej kategorii, którą tak barwnie określiłeś. Ale skąd pewność, że wszystkie? Dalej nie wiem gdzie masz dowody na to, że "Te 4,5 mln niekoniecznie mogło umrzeć na covida, bo mogli zakwalifikować tak zwykłą śmierć żeby "poprawić sobie notowania" w celu wywołania strachu i psychozy.". Swoją drogą, jakbym był lekarzem to nie wiem czy bym sobie dodawał pracy i stresy poprzez wywoływanie strachu i psychozy. Ale nie jestem lekarzem, więc może oni to lubią?Pewnie nie wszystkie. Ale nie demonizuj, że covid jest taki groźny, co to jest te 6,5 mln wobec liczby ludzkości na Ziemi. A co to jest te ileś tam przypadków śmierci na cvid w Polsce. To już więcej osób ginie w wypadkach.
Lekarze nie nakręcają tej psychozy, dostają wytyczne i to robią, bo może im za to coś grozić. Tak jak ich przełożeni. Wszystko kręcą różne Horbany, Cyckowskie itp będące na pasku fajzerów itp
(27-08-2021, 14:59)Gieferg napisał(a): Widać bardzo wyraźnie w całym szeregu wcześniejszych wypowiedzi.Jak Cię widzą tak Cię piszą. Pokazałeś swoją klasę, a właściwie jej brak. Proponuję udać się na szkolenie z zasad savoir vivre'u i dopiero produkować się na forum.