30-08-2021, 14:30
(30-08-2021, 12:46)Mierzwiak napisał(a): Dlaczego miałbym w jakikolwiek porównywać Japonię do Polski, skoro post na który odpisywałem dotyczył wyłącznie Japonii i do tego też się odnosiłem? To kolejna prowokacja czy podobnie jak piti nie ogarniasz już o czym są twoje własne posty?
Na a jaki chciałbyś sobie wybrać lepszy kraj jako referencyjny z punktu widzenia dyskusji na polskim forum, będąc polakiem, żyjącym w Polsce?
Cytat:Oczywiście jeśli powyżej znajduje się choćby słowo o Polsce a ja je przegapiłem, a co za tym idzie odpisywałem nie na temat, to będę bardzo wdzięczny za wskazanie mi go. Z góry dziękuję.Dobrze się czujesz? Głowa Cie nie boli?, Może warto zrobić sobie test antygenowy? Może jesteś cichym nosicielem?
Wiesz jak to jest.. Przed szczepieniem, to miałbyś Covida co najwyjżej w nosie, oskrzelach albo w plucach. A po szczepionce, to teraz reakcja w każdej żyłce. W nodze, w dupie, Może zakrzepy Ci się robią w mózgu i przestałeś kontaktować. Czy może zdecydowałeś się "nie rozumieć" jak ten pacjent przed Tobą, któremu podwójne tłumaczenie nie wystarczyło.
Napewno chcesz być w tej grupie?