Daras pierwszy tutaj o liczbie zgonów napisałeś Ty, tylko zauważ że po Tobie Ja wrzuciłem oficjalny raport z 15 sierpnia od Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego (który raportuje NOP-y w Polsce) który mówi o 76 zgonach po szczepieniu (można łatwo sprawdzić za pomocą szukaj i słowo zgon).
Problem polega na tym iż niektórzy jak Nie_zbieram_ale_lubie z upartością maniaka powtarzają
Więc mu znów wkleiłem link z raportem i nawet nie potrafi/chce policzyć że jednak jest 76 zgonów powiązanych ze szczepieniami i procent NOP-ów w stosunku do szczepień to 0,5%.
Rozumiem że kłamstwo powtarzane 100 razy ma się stać prawdą? Tutaj nie chodzi o liczbę nawet zgonów tylko o powielanie tych samych nie sprawdzonych fakenewsów. Nawet gdyby było 10 zgonów to widać by się upierał że w Polsce nie raportowane są zgony powiązane ze szczepieniami. Zauważ że w raporcie są zakwalifikowane zgony które "odczyn nie spełnia kryteriów definicji NOP"
Problem polega na tym iż niektórzy jak Nie_zbieram_ale_lubie z upartością maniaka powtarzają
Nie_zbieram_ale_lubie napisał(a):Polska to jakiś szczęśliwy kraj, skoro nikt jeszcze po wzięciu szczepionki się nie przekręcił, co niestety się zdarza.to jest z 28.08 z 3:54 i powielają potem to samo
Nie_zbieram_ale_lubie napisał(a):To nIe ja manipuluje danymi, a zwracam uwagę na liczby, które gdzie indziej są manipulowane, bądź których nikt dostrzega.to jest z 30.08 z około 11:30
Japonia doliczyła się 16 tys zgonów z powodu Covida, a praktycznie zaczęła masowo szczepić społeczeństwo dopiero 4 miesiące temu.
100) zgonów oficjalnie powiązanych z przyjęciem szczepionki, Polska - zero?
Więc mu znów wkleiłem link z raportem i nawet nie potrafi/chce policzyć że jednak jest 76 zgonów powiązanych ze szczepieniami i procent NOP-ów w stosunku do szczepień to 0,5%.
Rozumiem że kłamstwo powtarzane 100 razy ma się stać prawdą? Tutaj nie chodzi o liczbę nawet zgonów tylko o powielanie tych samych nie sprawdzonych fakenewsów. Nawet gdyby było 10 zgonów to widać by się upierał że w Polsce nie raportowane są zgony powiązane ze szczepieniami. Zauważ że w raporcie są zakwalifikowane zgony które "odczyn nie spełnia kryteriów definicji NOP"