30-08-2021, 19:17
(30-08-2021, 13:41)fire_caves napisał(a): Może. Niestety startował z poziomu nauczyciela WFu więc jego wiarygodność jest taka jak każdej osoby w tym wątku. To że napisał i wydał książkę (tylko 65 zł, kup ją!!) jako... bo ja wiem - ekspert? guru? nie czyni zeń osoby godnej wysłuchania. Dyplom naukowy już tak.No i idąc tym tokiem myślenia powinieneś stać z pikietami i żądać ministra zdrowia z odpowiednim dyplomem, tymczasem wykonujesz polecania gościa, który takowego nie ma. Za to gość, który nie musi mieć wykształcenia do zrobienia gruntownego przeszukania informacji, to nie raczysz spojrzeć i nawet nie wiesz o czym on mówi. Kuriozum.
(30-08-2021, 16:13)misfit napisał(a): u których potwierdzono covida w Polsce ?Potwierdzono czym? Testerem, który nie służy do wykrywania covid?
Czy preparat dostała do zbadania niezależna grupa naukowców i lekarzy?
Nie wiem czy wcześniej było takie zjawisko na tak masową skalę, gdy było tylu chętnych na eksperymentalny preparat i chętnych do testowania go zupełnie za darmo?
Wiara w tv i rząd urosła na tak nie spotykaną skalę, bo cyfry , którymi się tu posługujecie, pochodzą głównie od nich.