(05-09-2021, 22:02)Wolfman napisał(a): Ależ nie, po prostu nic już nie ma co by mnie mogło zainteresować.
Przeca cały czas pełno puszek wychodzi, ratuj bo inaczej Nfsfan dalej będzie mógł sobie robić podśmiechujki z tego, że sprzedaż DVD mocno góruje nad BD i UHD.
Ok. 50 filmów wklejonych przez okres prawie 7 miesięcy - no nie poznaję, takie ilości to potrafiłeś nawet w ciągu miesiąca trzaskać. Więc mam nadzieję, że jest tak jak piszesz, a nie, że kaska na blu-ray'e w sporej części się skończyła.
Cytat:Tak, zauważyłem. Oczekujesz twardych dowodów, że to nie prawda, podobnych do tych "twardych dowodów" jakie oglądasz w tv i na rządowych stronkach.
Nie, ale jeśli po raz n-ty wchodzisz między wódkę a zakąskę, wyciągasz kilka słów z mojej wypowiedzi i komentujesz ją formułkami wyuczonymi ze stron foliarskich to w duchu czuję, że to była bardzo dobra decyzja z tym ignorowaniem Twoich postów w tym temacie. Poza tym chyba umknęła ci informacja, że wciąż nie ma przyklepanej ustawy o kompensatach za powikłania poszczepienne i nawet z tego nie potrafisz zrobić użytku.
Tak poza tym to nie oglądam tv (poza sportem), a informacje w sprawie koronki czerpię głównie od medyków i naukowców. Tak, wiem - 99% z nich się sprzedało, itd. itp... nie musisz mi o tym przypominać w razie gdyby naszła cię taka ochota.