A co innego robisz w Avisynth ?? Po co jest funkcja TRIM w zakresie od do ?? Po co jest podgląd w AvsPmod ?? Po co jest AignedSplice? Te wszystkie funkcje automatyzują proces który ty robisz w Vegas. Celowo napisałem 1 klatki dlatego że taka automatyzacja którą Ty stosujesz w Vegasie nie zawsze jest dobra (sceny dynamiczne)
W avisynth podgląd ewentualnego przekadrowania mam odrazu a materiał wyjściowy ustawiam wg mojego widzi mi się (parametry kodowania x264 w dowolnym programie)
Cytat:A w Vegas kadrowanie 1 sekundy (24 klatki) z dynamicznym ruchem zajmie z 10 sekund góramówisz o podglądzie już przekadrowanego obrazu czy mówisz o materiale wyjściowym bo to 2 różne rzeczy
W avisynth podgląd ewentualnego przekadrowania mam odrazu a materiał wyjściowy ustawiam wg mojego widzi mi się (parametry kodowania x264 w dowolnym programie)
Cytat:Ja się nie denerwuję tylko zastanawiam po co piszesz rzeczy oczywiste.no chyba nie oczywiste
Cytat:Nigdy nic nie przycinam po bokach.boki może i nie ale góra lub dół (albo jedno i drugie) już tak