29-01-2022, 15:05
(29-01-2022, 14:12)Reacher napisał(a): Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził . Wystarczy, że raz na jakiś czas komuś takie info się przyda i wyhaczy do swojej kolekcji coś co by przegapił i to dla mnie wystarczający dowód na to, że warto.I tak właściwie to jest całe sedno. Jak widać, są dwie grupy osób, te co przeglądają DVDmax i te co nie zaglądają na inne strony i takie osoby rozumiem, że dostają jakiekolwiek info i jak najbardziej spoko. Mnie te posty akurat przeszkadzają, choć daleko mi od nachalnego czepiania się, opisałem sytuację, zaproponowałem inną opcję, nie przyjęła się ok, chyba spodziewałem się, że jednak więcej osób zagląda na DVDmax, sam robię to wyłącznie z nadzieją na coś fajnego w stylu steela Ality, ale widzę formuła ofert dnia na DVDmax powoli się wyczerpuje (powtórki etc) i ogólnie żadne rarytasy, więc nie dziwię się że nikt tam nie zagląda.
Nie mam nic przeciwko promocjom i o nich informowaniu jak kilka osób tu sugerowało, zwyczajnie oferta dnia DVDmax to zbyt mało jak na promocję, ale liczę że jeszcze coś fajnego wpadnie.
(29-01-2022, 13:44)Kirek napisał(a): Przynajmniej nie muszę pamiętać i odpalać tej czy innej strony w celu sprawdzania czy jest akurat jakaś interesująca mnie promocja a na forum zaglądam codziennie.Później podziękujesz:
https://www.dvdmax.pl/the-peanuts-movie-fistaszki-wersja-kinowa-blu-ray-4kblu-ray,art1399381