Kolejne upgrejdy.
Kubricka zaktualizowałem tylko 4, ale Lolita imho strasznie źle się zestarzała, Lyndona nigdy nie zmogłem, bo kino kostiumowe to nie moja bajka, a Oczy szeroko zamknięte... let's just say I didn't liked it
Wszystkie mają napisy PL.
Apollo 13 kupiony za niecałe 10 funtów od sprzedawcy musicMagpie na Amazon UK. Minusem jest długi czas oczekiwania na paczkę (wysyłają jakimś Whistle).
Gdzieś w drodze zaginął też od nich Marsjanin za calego jednego funta
i szansa, że szczęśliwie dotrze do celu jest raczej mniejsza niż przeżycie Watneya na Marsie 
Beetlejuice, Goodfellas i The Prestige z Włoch (tylko Sok bez PL).
Skok jakościowy w przypadku Soku jest ogromny! Goodfellas też wygląda wyraźnie lepiej niż na BD, najmniejsza różnica jest między BD a UHD Prestiżu.
Kubricka zaktualizowałem tylko 4, ale Lolita imho strasznie źle się zestarzała, Lyndona nigdy nie zmogłem, bo kino kostiumowe to nie moja bajka, a Oczy szeroko zamknięte... let's just say I didn't liked it

Wszystkie mają napisy PL.
Apollo 13 kupiony za niecałe 10 funtów od sprzedawcy musicMagpie na Amazon UK. Minusem jest długi czas oczekiwania na paczkę (wysyłają jakimś Whistle).
Gdzieś w drodze zaginął też od nich Marsjanin za calego jednego funta
i szansa, że szczęśliwie dotrze do celu jest raczej mniejsza niż przeżycie Watneya na Marsie 
Beetlejuice, Goodfellas i The Prestige z Włoch (tylko Sok bez PL).
Skok jakościowy w przypadku Soku jest ogromny! Goodfellas też wygląda wyraźnie lepiej niż na BD, najmniejsza różnica jest między BD a UHD Prestiżu.
Kino domowe
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820
Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820