19-04-2022, 09:09
Jako antyfan streamingu oczywiście nie założyłem HBO Max, ale mój młodszy brat już owszem i podzielił się ze mną za jedyną słuszną cenę (0 zł). Wczoraj ok. 17stej wróciłem ze świąt i chciałem sprawdzić jak tam nowy Batman. Włączyłem jedną scenę, sprawdziłem dubbing i napisy, zrobiłem sobie pod streaming takie same ustawienia tv, jakie mam pod odtwarzacz UHD, znalazłem ustawienia napisów, aby ustawić je sobie takie, jakie najbardziej mi odpowiadają i zaplanowałem seans na wieczór. Ok. 20:00 próbujemy (z narzeczoną) włączyć film. I drugi raz. I trzeci. I z innego panelu, i jeszcze na inny sposób. Zero. "Nie można odtworzyć tytułu. Występuje problem z odtworzeniem tego wideo. Spróbuj ponownie później." Sprawdziłem telewizor, sprawdziłem Internet, wszystko działa, YouTube i Player odpaliły bez zarzutu. Spróbowałem z innymi tytułami na HBO (np. pierwszym Supermanem) - to samo. Podobno zbyt duże obciążenie.
Także promocyjne 19,99 zł, za które można było założyć tę platformę w marcu, to Imho wciąż o jakieś 20 zł za dużo.
Także promocyjne 19,99 zł, za które można było założyć tę platformę w marcu, to Imho wciąż o jakieś 20 zł za dużo.